dimarts, 15 de maig de 2012

Marxa Canet de Mar


Hola krònics, aquest diumenge vam fer el David, el Dani i jo la Marxa de Canet de Mar, 14 km, D+ entre 413 i 600 m (a mi van sortir-me 413 i al Dani uns 600). Molt bon ambient, familiar, la organització amb moltes ganes, per mi una nota alta. Vam gaudir de bons corriols tant de pujada com de baixada. El GPS del Dani marcava una punta de 3'17'' que suposem que va ser en un moment que vam volar per un corriol de baixada. Estàvem baixant, de tant en tant s'escoltava el crit de krònics!, entrem a un nou corriol, canvi de rasant, agafem velocitat....galeta!. El Dani va tenir la mala sort d'ensopegar. El resultat crec que es pot apreciar a la foto. Vam continuar corrent i volant fins la meta, com si res, tot de baixada. Al final sembla que no ha passat de rascades.

A la meta una bona botifarrada per deixar encara més bon gust de boca. Fins l'any vinent!

La foto és bastant eloqüent!! Dani, hauràs de canviar l'i-Pod per servofrens i airbag!!
Haig de dir que, malgrat tot, ahir en Dani va treballar amb tota dignitat, com si no hagués passat res, amb un somriure als llavis.
Sou uns màkines


Hola a tots, la marxa va estar molt bé, per desgracia un dels moments a recordar va ser la meva galeta, tot i que no has dit res del comentari "Aquesta es la típica caiguda de principiant" just quan estava al terra ple de sorra i passava pel costat una noia !!!  Per la resta el dia va ser rodó tan per les noies com els nens. Jo també tinc ganes de tornar-hi l'any vinent.
Això que cada matí algunes part del cos em recorden la caiguda i que no tinc 20 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada