dilluns, 28 de novembre del 2011

88 Jean Bouin

Son les 8:30 h a la torre veneciana de la dreta. Concentració de krònics com mai s'ha vist. Som a la 88 edició de la Jean Bouin i així comença un matí fantàstic d'altetisme. Ens agrada competir. Cadascú s'ha marcat un repte i ara és l'hora de la veritat. Anem tots cap a la sortida i el cor s'accelera. Agafem posicions, ens desitgem sort i sentim el tret de sortida. Força krònics!.

Magnífic dia.
En el club Kronics apareixem uns quants, encara no tots (amb dues intruses … ) això ja va agafant forma !!
A la propera tots iguals : KRÒNICS D+,  ok ?
Felicitats a tots !

Hèctor
Si senyor. Un molt bon dia d'esport en família. Complementant les marques del CLUB KRONICS que ha passat l'Héctor, adjunto un resum que inclou tots els Kronics que no es van apuntar com a Kronics, algun infiltrat conegut per la majoría com el Txema i també totes les "dones Kròniques" que van participar en la cursa Open. Felicitats a tots !!!

David
Si senyor, un gran dia!

Ja m´hi veig a la foto de grup amb les samarretes, tots per participar en una cursa de muntanya i passar el cap de setmana amb les famílies.

Per cert, moltes gracies a les cangurs que em van esgotar al Mae. Va dormir fins el segon plat.

Xavi, hem de reprendre aquell entrenament que va quedar pendent per Collserola amb el David.

Marta, moltes gracies per les fotos.

Bona setmana a tots!

Sergi
Felicitats a tots els Krònics, les kròniques i els petits krons que vàreu córrer la Jean Bouin. Ahir va ser un dia molt maco per corredors, animadors i pares/mares pels de babes...

Tinc documentació de vídeo força interessant. Un cop la tingui presentable us la faré arribar...

Records i quilòmetres.

Txema
Seguint amb les felicitacions, enhorabona a tots, Nosaltres també varem passar un dia molt bó, acabant amb molt bones sensacions, tan que ja ens hem inscrit a la cursa dels nassos, llàstima que no ho he fet del tot be amb el nom, KRONICS, m'he deixat l'accent i el D+, a la propera ho faré be...

Records a tots, fins la propera,

Laura i Dani

PD: La Laura sol·licita poder formar part del selecte grup Krònics D+ tot i ser una noia... Almenys fins que les noies no tinguin nom propi.
M'hi apunto, felicitats a totes i tots!!

D'aquí a uns anys, les kròniques recordaran aquesta efemèride com el naixement en societat d'un grup-krònic que en els següents anys escriuria glorioses pàgines a la història de l'esport civil català.
I si no, al loro.

Oriol
Oriol: I Visca el Barça i Visca Catalunya!!!!
Txema
Visca! I visca nosaltres! Sóm collonuts, sóm la hòstia, el no va más, sóm...
Oriol
Oriol, jo també somio amb un gran club, on tan se val d'on venim, si del sud o del nord, tenim un nom, el sap tothom, Krònics, Krònics, Kròoooonics!. i un dia pujarà al primer equip un Messias que ens guiarà i farà del Club Krònics el més gran del món. Visca!.
Nosaltres també vam passar un matí de primera. Per mí la millor Jean Bouin fins que arribi la de l'any vinent. Diguem que és proporcional el número de krònics.

Quique, ja pots anar buscant una samarreta per la Laura. ¿màniga curta, llarga o de tirants? Una abraçada.

Eduard.
Nois, des de l’emoció i amb els pèls de punta, constato que els Krònics tenim un abans i un després de la Jean Bouin de diumenge; però el millor de tot no és només que les dones s’hi estan apuntant, sinó que a més a més tenim uns nanos collonuts que corren com feres. Tenim futur!

I el futur més proper és la Sansi de 5 km. del Blanco (aquest any a Viladecans), el 18 de desembre. Molt probablement nosaltres hi anirem. I després també dono per segura la cursa de Sant Antoni, a finals de gener.

Fins ben aviat.
Abraçades,
Pau.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada