dilluns, 21 de maig de 2012

El Montcau. Entrenament pel Cap de Rec 2012


Bon dia Krònics!
Que passa que ningú s’atreveix a fer la crònica d’ahir.
Encara teniu agulletes o aneu sobrats ( Edu + Sergi)
Records.

Jo Quique, es que tinc agulletes fins i tot als dits.

Em noto tots els músculs de l'esquena i les cames a banda de tenir el turmell una mica inflamat. Una antiga lesió que es resenteix al córrer de costat.

La meva principal preocupació es que em de fer el doble. Del que estic segur es que si ho faig, dormiré a Lles o on sigui que agafis hotel.

Deixem el rapport pel David, que crec que es mereix que li posin el nom a la nova via que vam obrir per arribar al coll d’Estenalles. Potser es podria dir la via Google o la via abuelita. Per altra banda, vam descobrir uns recons que potser cap bípede havia trepitjar mai.
Jo vaig passar-m’ho molt bé. Em va agradar la tornada, aquell tros després del coll d’Estenalles, bastant plà, amb aquell plojim que et refrescava.
Al final un mica de presa per no arribar a casa massa tard. Ja confirmareu el D+ que va sortir. A mi 24,8 km, 5:01 hores, 895 m D+. La velocitat mitja no la poso....

OK. Eduard, fes-nos una proposta pel Montseny. Jo no m'atreveixo a fer cap altra proposta després de les 2:20h inicials d'ahir.
Crec que la "via abuelita" ens va fer perdre la velocitat mitja, perquè jo tinc la sensació que quan finalment vam iniciar el camí correcte, vam fer una pujada al Montcau des de Mura i una baixada prou ràpides. He de volcar les dades del meu Garmin a l'ordinador, però penso que a mi em van sortir una mica més que a tu Eduard, al voltant dels 26 Km.
Potser pel desgast d'ajupir-nos constantment i el terreny irregular durant la via abuelita, però vaig acabar trinxat. Avui ja millor, però ahir a la tarda estava francament fet una piltrafa.
Malgrat tot, vaig passar-ho molt bé. Va valdre la pena. Un entrament krònic de veritat

Enhorabona Krònics!
Tinc agulletes a les celles només de pensar en la ruta que deurieu fer... però quina enveja...!
Ànims, i que tremolin els de Cap de Rec en veure arribar els Krònics!
Salut!

Krònics, reconec que per algun moment m'havia plantejat venir a fer una part d'aquest entrenament (en David encara no està segur de si li deia en sèrio o en conya), però veig que un abuelito com jo hauria pringat com un pepe fent la via abuelita... vull saber més detalls d'aquesta via!! Vaig fer bé de quedar-me a casa. Enorabona a tots per la gesta. Cap de rec no us ha d'espantar!!
El Montcau

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada