dijous, 7 de novembre del 2013

Mitja Marató de Muntanya de Sant Llorenç Savall 2013
 Reportatge de la MitjaHola kronics,

Feia temps des de la última kronica, el juny amb la marató de Berga.
Des de llavors, citaré les proves que recordo, on ha participat algun kronic.

1-9-2013. Triatló Sprint a Sant Pol. Animats pel Sergi, finalment participem també el Pau, David i jo. Per mi la meva primera triatló i tota una experiència. Em va agradar molt. Per resumir, tinc la imatge nedant amb el mar calmat d'hora al matí, el sol baix, temperatura bona de l'aigua i després corrent, recuperant posicions.

15-9-2013. La Mercè. No me la perdo perquè va ser la meva primera cursa. Veig com estic de forma. Surto a ritme massa fort, que resultarien 39 pelats i acabo repetint crono de l'any passat, de 39:50. L'ambient a l'arribada espectacular.

.......i la gran trobada kronica de la Mitja de Sant Lloreç Savall el diumenge 27 de octubre. Som el Sergi, Hèctor, Oriol, David i jo. Baixa de última hora del Dani, per lesió. Et vam trobar a faltar. També corre el Txema, que és qui va proposar la cursa, el Zurita i el Narcís.

Sortim de Sant Pol a les 6h però amb el canvi d'hora és suportable. Arribem d'hora a Sant Llorenç i així no tenim problemes de lavabos perquè nomès n'hi ha dos. El Txema ja comença guanyant arribant-hi primer.

La sortida és a les 8:30h i la cursa resulta bastant com esperavem, més ràpida que Berga perquè el desnivell és inferior, ben organitzada, bons avituallaments i l'arribada molt animada. Primer per carrers del poble, després remuntant una riera i ja conencen les pujades. Passem per punts alts amb bones vistes però tenim molta feina a mirar on posem el peu perquè trobem molta pedra i pendents relliscoses. Aquí vaig en grup i sobint l'un o l'altre ensopeguem o rellisquem. Al final no hi falta l'entrepà i la cervesa.....i la Katia que ens va fer un vídeo.

Bravo !! Bravo!!!!

Com va molar la mitja tot i el que vaig patir.


Molt bo, Eduard. He posat "kronics katia" al cercador de youtube i han aparegut els vídeos eròtics (que no he mirat, encara). Com que estava a quiròfan, amb la pacient espatarrada a l'altra banda de la porta, els anestesiòlegs, residents, estudiants de medicina i infermeres han flipat una mica amb el tema. Jo, com si res, els he ensenyat la Katia. M'han mirat com pensant que aquest tio està fatal, i hem rigut una mica.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada